Eyecatchers

Organiseer je een evenement of vier je een jubileum waar ieder vanaf mag weten? Huur dan één van onze eyecatchers.

Deze gigantische opblaasbare objecten zijn al van een verre afstand te spotten. Zo weet de hele buurt wie de Abraham of Sarah is of waar de ingang van het desbetreffende evenement is.

Skytube: een echte eyecatcher

Skytubes zijn de beste eyecathers die je kunt kiezen wanneer je een feest wilt benadrukken. Vanaf een grote afstand zijn deze bewegende objecten al te zien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je ziet ze vaak terug tijdens een (sport)evenement. Onze skytubes zijn ook te verkrijgen als Abraham of Sarah pop. Alle skytubes kunnen verlicht worden, zodat ze ook ’s avonds en ’s nachts goed te zien zijn.

Over onze Skytubes

De hoogste skytube die wij aanbieden is 6 meter hoog en is daarmee een echte blikvanger. Het opzetten van een skytube duurt slechts 10 minuten en je moet rekening houden met 220v aan stroomvoorzieningen. De prijzen van onze skytubes liggen tussen de €25,00 tot €50,00 excl. btw per dag. Als je de tubes ook verlicht wilt, maken we een offerte op maat voor je.

De skytubes kun je eenvoudig zelf ophalen en opblazen. De tubes zijn namelijk een stuk kleiner voor het transport dan wanneer ze opgeblazen op jouw feest staan te stralen. Over het algemeen is de skytube voor transport niet groter dan 1 x 1 x 1m en kan hij makkelijk mee in de kofferbak. Natuurlijk kunnen wij de tubes ook bezorgen en startklaar maken voor het feest.

Huur een skytube

We vragen geen borg voor het huren van een skytube. We ontvangen wel graag je persoonlijke gegevens zodat wij altijd overzichtelijk hebben waar en bij wie onze skytubes op dat moment zijn. Wanneer je een skytube voor meerdere dagen wilt gebruiken, maken we een offerte op maat. Let op: Doordat de skytube beweegt hoor je het doek constant fladderen. Wanneer je dit hoort is de tube niet kapot, maar doet hij precies wat hij hoort te doen.

En verder

Ben je nog op zoek aanvullende eyecatcher voor je feest of evenement? Wie weet vind je nog meer eyecathers in onze shop. Wat dacht je van een grote rode of blauwe promotieboog die je helemaal kunt laten personaliseren? Het rijdende biervat doet het ook altijd goed of misschien past het Rad van Avontuur wel beter bij jouw publiek. De keuze is reuze, neem daarom zeker een kijkje in onze webshop.