Kinderspelen

Wie kent ze niet, de oer-Hollandse spelletjes zoals ezeltje prikje en de bibberspiraal. Ze maken je feest extra leuk en gezellig.

Voor ouders roept het nostalgische herinneringen op terwijl de kinderen nieuwe spelletjes ontdekken waar ze verliefd op worden. We bieden daarentegen niet alleen de bekende spellen aan. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van zweefbal?

Kinderspel op maat

Naast ons huidige assortiment is het ook mogelijk om een spel te laten personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld het stokkenvangspel of de bibberspiraal volledig in de stijl van je organisatie laten maken. Bezoek onze pagina ‘maatwerk attracties’ voor meer informatie of neem direct contact op met ons op. We denken graag mee over het ontwikkelen van een uniek kinderspel voor jouw organisatie.

Ons aanbod

Je huurt al een kinderspel vanaf €20. We hebben een groot aanbod aan kinderspelen voor kinderen van verschillende leeftijden. De kinderspelen zijn allemaal voorzien van een ander thema, zodat er voor ieder feest wel een bijpassend kinderspel te vinden is. Wat dacht je van cactus ringgooien tijden een zomerfeestje of het sneeuwpop boogschietspel tijdens de donkere dagen van het jaar.

Daarnaast bieden we ook een bibberspiraal aan in Piet Piraat stijl, een ezeltje prikje speciaal voor verjaardagfeestje en koe ringgooien. Erg populair is ons lasergame spel dat wel met 20 kids tegelijk gespeeld kan worden. Tijdens tienerfeestjes is dit spel erg in trek en wordt extra leuk als het ’s avonds in het donker gespeeld wordt. In onze shop vind je alle kinderspelen die wij verhuren.

Een kinderspel huren

Veel van onze kinderspelen zijn opblaasbaar en daarom makkelijk zelf op te halen en te vervoeren. Houdt er rekening mee dat je bij de meeste kinderspelen toegang nodig hebt tot een stroomvoorziening. Het reserveren van een kinderspel kan eenvoudig via onze shop. Je hoeft geen borg te betalen, maar we vragen je wel je gegevens achter te laten zodat wij weten wie het kinderspel in zijn bezit heeft. Wij leveren onze kinderspelen door heel Nederland en België.

Meer spellen

Wil je meer dan alleen een kinderspel op je feest? Kijk dan eens verder rond in onze shop. We hebben namelijk ook spelkussens, springkussens, waterattracties en mobiele attracties zoals draaimolens in ons assortiment. Natuurlijk kun je ook meerdere kinderspelen voor één dag afnemen om de kinderen een fantastische dag te bezorgen.