Maatwerk

Organiseer je een evenement dat impact moet maken en onvergetelijk moet zijn?

Door bestaande attracties te personaliseren of attracties op maat te maken voor jouw evenement, maak je gegarandeerd een onvergetelijke indruk. Wij kunnen een professioneel ontwerp voor je maken, die we voor de start van de productie middels een levensechte visual aan je presenteren. Dankzij onze samenwerking met verschillende ontwerp- en reclamebureaus kunnen wij de meest uiteenlopende attracties of promotionele items verzorgen.

Een attractie op maat

Voor diverse bedrijven in Nederland en België hebben wij inmiddels een groot aantal maatwerk attracties en promotionele items verzorgd. Zo hebben wij kleine en compacte attracties op maat gemaakt voor op beurzen of voor een winkelactie, maar we realiseerden ook grote (start- en finish)bogen voor de Marathon, wielerwedstrijden en de entrée van evenementen.

Een gepersonaliseerde attractie

Wij kunnen de meeste attracties uit ons verhuurassortiment een eigen jasje geven, zodat je deze als bedrijfsactie of tijdens een bedrijfsfeest kunt gebruiken. Wat dacht je van de lachwekkende rodeostier, de mobiele klimwand, de stormbaan of de ‘zakslaan op balk’ attractie in de stijl van jouw organisatie?

Het maakt je evenement of actie uniek en je geeft tijdens dit evenement de nodige merkbeleving mee aan je bezoekers.
Bekijk ons assortiment en kies wat jij wilt laten personaliseren.

Login voor ontwerpbureaus

Voor ontwerpbureaus, waar je eventueel mee samenwerkt, hebben wij een aparte login ontwikkeld. Hierin vindt de ontwerper alle stramienen en tips over het aanleveren van ontwerpbestanden voor maatwerk producten. De ontwerper kan ontwerpbestanden printklaar aanleveren via de portal, waardoor het productieproces extra snel van start gaat.

Onderhoud en opslag

Je kunt ieder op maat gemaakt product aanschaffen en zelf zorgdragen voor het gebruik. Wanneer jouw organisatie niet over de juiste transportmiddelen en opslagruimte beschikt, nemen we dit graag uit handen. We willen te allen tijde dat je jouw unieke attracties zo zorgeloos mogelijk kunt gebruiken. Daarom verzorgen wij ook de inzet van de attracties en reclameitems graag voor je. Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig aangeven wanneer je de items nodig hebt. Wij zorgen dat jouw op maat producten op locatie klaarstaan op de dag naar wens.

Maak gerust een afspraak om jouw ideeën voor op maat producten met ons te bespreken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en staan klaar om iets moois voor je te realiseren waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.