Mobiele attracties

Wij zijn zelf groot fan van de mobiele attracties. Ze hebben een hoge fun-factor, zorgen voor een gezonde dosis spanning en zijn (bijna altijd) geschikt voor jong en oud.

Kortom, deze attracties maken je evenement compleet! Kies voor een schommelschip, draaimolen of een klimwand. De draaimolen is iedere keer weer geliefd bij de allerkleinsten terwijl de jonge en oudere durfals zich wagen aan de klimwand van zo’n 9 meter hoog.

Personaliseren attractie

Organiseer je een thema evenement of een bedrijfsfeest en wil je dit graag personaliseren? Dan helpen wij je met het omtoveren van de attracties in de stijl van jouw evenement of organisatie. Veel mobiele attracties kunnen wij voorzien van logo’s en kleuren naar wens. Zo maak je een onvergetelijke indruk op je bezoekers en klopt je evenement van A tot Z.

Een attractie huren

Voor de mobiele attracties verzorgen wij altijd het transport en het op- en afbouwen. Alle mobiele attracties staan binnen een uur draaiklaar op uw evenement. Wij leveren de mobiele attracties overal in Nederland en in België. De bezorgkosten zijn in dit geval afhankelijk van het type attractie (a.d.h.v. grootte en het aantal personeel dat nodig is voor op- en afbouw), het tijdstip van bezorgen en ophalen en of er een personeelslid gedurende het evenement aanwezig is voor toezicht en veiligheid.

Al onze mobiele attracties zijn voorzien van een veiligheidscertificaat en worden jaarlijks gekeurd door keuringsinstantie Liftinstituut. We vragen geen borg voor het huren van de attracties, maar ontvangen wel graag je persoonlijke gegevens. Zo hebben wij altijd in kaart waar onze mobiele attracties op dat moment gebruikt worden.

Wanneer je een mobiele attractie voor meerdere dagen wilt huren, maken we een offerte op maat.

Een attractie op maat?

Wil je echt all-in gaan en iedereen omverblazen met een unieke attractie, dan maken wij deze voor je op maat. We kunnen los van ons huidige assortiment met jou brainstormen om een volledig nieuwe attractie te ontwikkelen die past bij jouw evenement of organisatie. Je hebt nog jarenlang plezier van deze bijzondere attractie die niemand anders in de wereld ter beschikking heeft. Meer weten over maatwerk? Bezoek dan de pagina maatwerk attracties.

Overig assortiment

Ben je benieuwd geworden naar ons huidige assortiment, neem dan eens een kijkje in onze shop. Hier vind je alle (thema) attracties terug en doe je wellicht nog ideeën op om je evenement een extra boost te geven.