Spelkussens

Een spelkussen geeft een echte kick aan je evenement. Jong en oud leeft zich uit op deze te gekke apparaten waarbij het de bedoeling is dat je klimt, klautert, (uit)glijdt en soms zelfs tegen elkaar strijdt voor de overwinning.

De veelzijdigheid van de spelkussens maakt het tot een ideale attractie voor bijvoorbeeld Koningsdag of een familiedag bij een vereniging of organisatie.

Onze spelkussens

Ons assortiment kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan spelkussens. Zo kun je voor ieder evenement en iedere leeftijdscategorie een geschikt spelkussen vinden. Je kunt onder andere kiezen uit: Een wipe-out baan, buikschuifbaan, hindernisbaan in vissersbootthema, een spelkussen in legerthema en een laserdome.

Spelkussen op maat

Zie je geen spelkussen binnen ons assortiment dat aan je wensen voldoet? We breiden ons assortiment graag uit en zoeken met je mee naar een spelkussen die perfect aansluit bij jouw evenement. We deinzen niet terug van een op maat project. Zo creëerden we in het verleden al een volledige hinderisbaan in thema van de Zeelandbrug. Een op maat gemaakt spelkussen wekt net dat beetje extra beleving op bij je gasten.

Spelkussen huren

Wij leveren onze spelkussens in Nederland en België. De bezorgkosten hangen af van de afstand, het aantal personeel dat het spelkussen op- en afbouwt, het tijdstip van bezorgen/ophalen, de grootte van het transport en het eventuele toezicht. Wil je het spelkussen liever zelf ophalen en opbouwen, dan overleggen we dit graag van tevoren. Sommige spelkussens zijn namelijk niet te huur als wij de op- en afbouw niet verzorgen.

Je hoeft geen borg te betalen voor het huren van een spelkussen, we vragen je wel om je persoonlijke gegeven aan ons door te geven. Zo weten we altijd precies waar onze spelkussens in gebruik zijn. Wil je een spelkussen voor langer dan één dag huren, dan ontvang je van ons een offerte op maat. Al onze spelkussens zijn voorzien van een veiligheidscertificaat.

Want more?

Wil je je evenement nog wat extra fun meegeven? Kies dan naast een spelkussen ook voor een waterattractie, een klimwand of een bungee tramponline! Kijk vooral eens rond in onze shop en laat je inspireren voor jouw evenement. Wie weet kom je nog een attractie tegen die helemaal binnen het thema van de dag valt.