Sportattracties

Onze sportattracties zijn erg uiteenlopend en inzetbaar tijdens verschillende evenementen.

Voor een sportdag op school, een teambuildingsuitje of een kinderfeestje hebben wij genoeg actieve attracties. Onze sportattracties vergroten de samenwerkingsskills en zorgen er ook voor dat je lachspieren genoeg getraind worden.

Over Bounce & More

Wij streven ernaar om een unieke beleving te bieden, zodat mensen het naar hun zin hebben. Met ons grote assortiment aan attracties kunnen we dit waarmaken. Wanneer het aankomt op onze sportattracties vinden we het belangrijk dat fun en samenwerking centraal staan. Daarnaast zijn we iedere dag bezig met het uitbreiden van ons assortiment. We realiseren daarom ook graag een sportactiviteit op maat voor je.

Ons aanbod

Veel van onze sportattracties zijn compact en makkelijk op locatie te gebruiken. De prijzen van de sportattracties liggen relatief laag en daarom organiseer je gemakkelijk een volledige sportmiddag met de attracties uit onze shop. Zo kost het Vliegend Tapijt maar €15 excl. btw en neemt het bijna geen ruimte in beslag. Een extra leuke toevoeging voor een sportmiddag is de snelheidsmeter die tijdens tennis, hockey of voetbalwedstrijden precies bijhoudt hoe snel elke speler is.

Natuurlijk bieden wij ook grotere spellen aan waar we (indien gewenst) de levering en het opbouwen kunnen verzorgen. Zo leveren we de populaire voetbalboarding attractie, waarbij je op het strand of op straat eenvoudig een voetbalwedstrijd kunt houden. Of wat dacht je van Poolball, de combinatie van voetbal en poolen. Bekijk onze shop voor alle sportattracties.

Sportattractie huren

Wij leveren sportattracties in Nederland en België. De bezorgkosten berekenen wij op basis van de afstand, het benodigd aantal personeel, het tijdstip van bezorgen/ophalen en de grootte van het transport. We sturen je een offerte op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je de sportattracties zelf op komen halen (en opbouwen). Je kunt het ophalen aan de Nijverheidsweg 35 in Bruinisse of aan de Stationsweg 18G in Oude-Tonge. We hebben ook een afhaalpunt in Stellendam. Reserveer van tevoren wel altijd je sportattracties via onze shop.

Overige actieve attracties

Ben je op zoek naar nog meer actie en uitdaging? Kijk dan ook zeker eens verder in onze shop, want naast sportattracties bieden we nog veel meer aan. Wat dacht je van een waterattractie zoals het Bad voor Waterballen? Of toch liever één van onze populaire spelkussens of klimwanden? Voor in de winter hebben we zelfs schaatsbanen te huur. Je vindt genoeg sportieve activiteiten in onze shop!