Springkussens

Een springkussen lijkt een eenvoudig object, maar wij zien er veel meer in. Wij zien kinderen én ouders die intens genieten van een buurtbarbecue, bedrijfsfeest of nationale feestdag.

De kinderen vermaken zich urenlang en ouders hebben er geen omkijken naar. Onze springkussens maken de beleving van jouw feest ook nog eens uniek, dankzij alle thema springkussens waar je uit kunt kiezen! Een springkussen van Bounce & More wil je dus echt niet missen op je feest!

Over onze springkussens

Ons assortiment is groot en daarom is er voor ieder feest wel een springkussen beschikbaar. Organiseer je een kinderfeestje of een familiefeest in de tuin? Dan is een van onze kleinere springkussens perfect om deze dag een extra fun gehalte mee te geven. Daarnaast beschikken wij ook over extra grote springkussens voor grootschalige evenementen. Een aantal van onze springkussens beschikken over een dak, waardoor er ook op regenachtige dagen net zo veel plezier beleefd kan worden.

Een springkussen op maat

Wij zijn het hele jaar door bezig met het uitbreiden van ons assortiment. We weten namelijk als geen ander hoeveel toegevoegde waarde een springkussen kan hebben tijdens je feest of event. En hoe leuk is het om het thema van je event zelfs tot in het springkussen door te voeren?!

We gaan daarom graag met je in gesprek over de creatieve ideeën die jij in gedachte hebt voor je feest. We denken en zoeken intensief mee om het beste springkussen voor je te vinden.

Huur een springkussen

Wij leveren springkussens in Nederland en België. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand, het benodigd aantal personeel, het tijdstip van bezorgen/ophalen en de grootte van het transport. Je ontvangt van ons altijd een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wil je het springkussen liever zelf ophalen en opblazen? Kom dan langs aan de Nijverheidsweg 35 in Bruinisse of aan de Stationsweg 18G in Oude-Tonge. We hebben ook een afhaalpunt in Stellendam waar je terecht kunt om bestellingen op te halen en terug te brengen.

Je hoeft geen borg te betalen voor het huren van een springkussen. We vragen echter wel om je persoonlijke gegevens, zodat we te allen tijde weten waar onze springkussens zijn. Wil je een springkussen voor langer dan één dag huren, dan maken we graag een offerte op maat. Al onze springkussen zijn voorzien van een veiligheidscertificaat.

Nog een eye catcher?

Naast springkussens hebben we nog veel meer attracties die je kunt huren om je feest compleet te maken. Wat dacht je van een stormbaan, draaimolen, spelkussen, waterattractie of een rodeostier? Je kunt het allemaal bekijken in onze shop.