Waterattracties

Organiseer je een evenement op of rond het water? Dan hebben wij te gekke waterattracties voor jong en oud die jouw event tot een succes maken.

De waterattracties zijn ideaal te gebruiken in zwembaden, jachthavens of andere zwemgelegenheden. Onze waterattracties zorgen voor het nodige fun-gehalte dat een middag op het water verdient!

Ons assortiment waterattracties

Bij onze waterattracties staat vast dat er ontzettend veel plezier aan beleefd wordt. Zo hebben wij een wipe-out waterbaan die ontzetten populair is onder de jongeren. Daarnaast beschikken we over meer hindernisbanen en over de lucht- en wateractiviteit Blobbing. Bij blobbing wordt de deelnemer op het kussen de lucht in gelanceerd op het moment dat een andere deelnemer van een platform op het luchtkussen sprint. Naast deze activiteiten hebben wij ook een groot assortiment aan waterballen.

Onze waterballen

Ons specialisme in de waterattracties ligt bij de waterballen. Wij hebben waterballen van hoge kwaliteit in ons assortiment, maar bieden hier ook veel extra attractie-elementen bij aan. Zo beschikken we over een vlot voor de waterballen, zodat je de waterballen met deelnemer overal veilig te water kan brengen. Daarnaast hebben we ook een bad voor waterballen. Dit is een groot zwembad die makkelijk te plaatsen is op locatie, zodat de waterballen ook bij festivals of markten ingezet kan worden die geen water in de buurt hebben.

Wij beschikken over hoge kwaliteit waterballen van Funballz uit Denemarken. Deze waterballen worden gemaakt met materialen uit Duitsland, Nederland, Noorwegen en Denemarken. Dit maakt het een echt Europees product van hoge kwaliteit. In tegenstelling tot de vele Chinese imitatie waterballen die niet aan de Europese veiligheidsstandaarden voldoen. Onze waterballen zijn goedgekeurd door FORCE en Technological Institute.

Huur een waterattractie

Een waterattractie reserveer je eenvoudig via onze shop. Het is afhankelijk van het type waterattractie of je deze zelf kunt ophalen en opblazen of dat wij dit voor je doen. Voor het huren van een waterattractie hoef je geen borg te betalen, maar we vragen je wel je persoonlijke gegevens te overhandigen. Hierdoor weten wij altijd waar onze waterattracties op dat moment gebruikt worden.

Attracties voor op het droge

Ben je op zoek naar aanvullende attracties voor rond het water? Zoek dan eens verder in onze shop. Wellicht is een klimtoren, springkussen, boogschiet activiteit of de tokkelbaan op locatie wel de aanvulling waar je naar op zoek bent voor jouw evenement. Heb je een uniek idee of wil je écht indruk maken op je gasten? Neem dan contact met ons op voor een gepersonaliseerde attractie of een op maat gemaakte attractie.