Winterattracties

Een evenement met een winters tintje wordt nog leuker met onze winterattracties. Een evenement in de winter is altijd een bijzondere aangelegenheid.

Het creëren van sfeer staat voorop. Bezoekers zijn op zoek naar activiteiten waarbij ze warm blijven. Naast een goede kop warme chocolademelk is een sportieve attractie daarom ook altijd in trek.

Hét succes van jouw winterevenement

Wij bieden een ruim assortiment winterattracties aan dat zich al vele malen heeft bewezen. Onze winterattracties scoren hoog op fun en saamhorigheid, maar het daagt bezoekers ook uit. Om er zeker van te zijn dat je winterse evenement een succes wordt, raden we je dus sterk aan om een winterattractie te huren.

Verhuur kunststof schaatsbaan

Een erg populaire winterattractie is onze schaatsbaan. Iedere winter wordt er door heel Nederland en België veel plezier aan beleeft. Zeker omdat we de winterse kou niet zo veel meer meemaken de laatste jaren. Wij verhuren kunststof schaatsbanen in verschillende formaten. Wij hebben een kleine schaatsbaan van 60 m2, een middelgrote schaatsbaan van 100 m2 en een XL-schaatsbaan van 200 m2.

De kunststof schaatsbaan maakt het mogelijk om in iedere weersomstandigheid te kunnen schaatsen. De schaatsbaan bereikt een glijcapaciteit van 95-97% ten opzichte van natuurijs en doet dus zeker niet onder aan de bevroren rivieren en sloten waar we zo naar smachten. De schaatsbaan is geschikt voor vele locaties zoals stadscentra, (dorps)pleinen en vakantieparken. De schaatsbaan is een onderhoudsvrije baan waarop geschaatst kan worden met kunstschaatsen of ijshockeyschaatsen.

Verhuur overige winterattracties

Naast de kunststof schaatsbanen zijn er meerdere winterse attracties te huur. Zo bieden wij een klimwand aan waarbij het lijkt alsof bezoekers een echte winterse berg beklimmen. Daarnaast kunnen we onze populaire draaimolen omtoveren naar een winterthema waardoor ook de kleintjes onder ons van de winterse sferen genieten. Wij personaliseren ook andere attracties en maken attracties op maat. Als je hier meer over wilt weten kun je contact met je ons opnemen.

Meer wintervibes

Naast de winterattracties bieden we nog meer objecten aan waarmee je evenement helemaal ondergedompeld wordt in winterse sferen. Wat dacht je van winterse decorwanden of opblaasfiguren zoals een sneeuwpop van 2,5 meter hoog als decoratie voor je evenement? Wij kunnen het zo gek niet bedenken of we maken het voor je! Neem daarom gerust contact met ons op als je creatieve ideeën hebt voor je winterevenement. Wij denken en creëren graag met je mee.