Verhuur

Licht, geluid, video, podia, tenten. You name it, wij leveren het. Van losse verhuur van een speaker en microfoon tot het organiseren van een complete licht- en geluidsshow inclusief DJ.

Wij bezorgen de apparatuur, regelen de op- en afbouw en zorgen voor technische begeleiding ter plaatse. Wij halen alles uit de kast voor een professioneel georganiseerd event.

Aanbod bekijken

Licht, Geluid of DJ?
U vraagt, wij draaien.
Bounce & more.

Verkoop

Ook voor het aanschaffen van licht, geluid en videoapparatuur kunt u bij ons terecht. Wij zijn dealer van hoogwaardige merken. Daardoor leveren we kwaliteit en staan we ook na oplevering voor u klaar.

Wij verkopen nieuwe en gebruikte producten voor vaste en mobiele installaties. Van een kleine omroepinstallatie tot een volledige muziekinstallatie verdeeld over meerdere zalen, die aangestuurd wordt door middel van één iPad.

Offerte aanvragen

Event support

Wij regelen de op- en afbouw van je event, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Daarnaast kunnen we het organiseren van je event uit handen nemen, van A-Z. Van Artiest tot Zaalinrichting en alles er tussenin!

Boek een artiest!

Door de jaren heen hebben wij een netwerk van dj’s opgebouwd en werken we samen met boekingsbureaus voor artiesten.

Of wees creatief door een attractie of eyecatcher toe te voegen aan je event. Verhoog de traffic naar je event, boek een artiest of attractie!

Licht & Geluid

Podia

Tenten

Stroom

Beeld / Video

Decoratie / Aankleding

Artiesten

DJ's

Bruiloften