Bruiloften

Bounce & More heeft alles in huis om jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Van intieme feestjes tot spectaculaire festivalbruiloften.

Voor iedereen is er wat wils. Samen maken we jouw trouwlocatie tot de droomlocatie waar je de mooiste dag van je leven wilt vieren!

Trouwen aan het strand

Droom je van een bruiloft aan het strand, een ceremonie in het park of wil je een gezellige winterbruiloft vieren? Vier jij je ceremonie buiten, onder de open lucht, maar wil je een binnenlocatie voor het feest. Voor elke soort bruiloft kunnen wij alles regelen. Van tent tot meubilair, van decoratie tot dansvloer. Wij kennen de trends en weten hoe je een (kleur)thema tot in de puntjes uitwerkt. Onbezorgd kunnen genieten op jullie mooie dag? Wij bouwen op en af zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

De beste DJ

Je hebt alles geregeld, maar mist alleen nog een DJ. Naast dat wij licht, geluid, decoratie en meubilair verzorgen voor jullie bruiloft, kunnen wij ook een DJ regelen. Ook live muziek in de vorm van een band kunnen we voor je verzorgen. We hebben een netwerk van muzikanten en DJ’s om ons heen, waardoor we een breed aanbod hebben. Weet je nog niet precies wat jullie willen? Neem contact met ons op en samen gaan we op zoek naar de beste match voor jou.

Ontvang een offerte

Wil je samen kijken wat voor jullie de mogelijkheden zijn, of wil je weten wat de totaalkosten gaan zijn voor jullie grote dag? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen. Geef aan waar je aan denkt, hoeveel personen en in welke regio de grote dag gaat plaatsvinden, dan gaan wij voor je aan de slag.

Trouwlocatie Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Voorne Putten en Hoeksche Waard

Zoek je een trouwlocatie in Middelharnis, Ouddorp, Oud-Beijerland, Barendrecht, Zierikzee, Roosendaal of Willemstad? Wij hebben alles in huis om jouw trouwlocatie in te richten tot droomlocatie. Denk aan het verzorgen van meubilair en decoratie voor de ceremonie tot het regelen van licht, geluid en een DJ voor jouw feest. Niets is ons te gek. The sky is the limit.