Partyverhuur en decoratie

Bounce & More levert alles wat je nodig hebt voor jouw feest of evenement. Van statafel tot podium, van tent tot meubilair.

Van compleet bedrijfsfeest waarbij we de tent, inrichting, aankleding, licht en geluid verzorgen tot het los leveren van partyverhuur. Wat kunnen we voor je betekenen? Het is jouw feestje!

Partyverhuur waarbij alles klopt

Wij zijn specialist in het creëren van een beleving waarbij alles klopt. Alles is op elkaar afgestemd en brengt een glimlach op het gezicht van de bezoeker. Wij staan voor professionaliteit en werken met de betere merken. Wil je uitpakken met jouw event? Werk dan met een (kleur)thema dat tot in detail wordt uitgewerkt. Wij denken graag met je mee hoe we jouw event een bijzondere touch geven. Wil je enkel ook partymeubilair, decoratie of een tent huren? Geen probleem! Ook dat kun je via ons regelen.

Op- en afbouw en bezorging

Jij bepaalt hoeveel je ontzorgt wilt worden. Bij het inhuren van partyverhuur, meubilair en decoratie voor jouw event regelen wij graag de bezorging en op- en afbouw voor je. Onze professionals weten van aanpakken en steken de handen uit de mouwen. Wil je technische begeleiding op het gebied van licht, geluid en video? Ons team verzorgt het voor je!

Ontvang direct een offerte

Wil je ons aanbod bekijken, neem dan een kijkje in onze shop. Je kunt hier direct een offerte aanvragen. Ben je op zoek naar een partner die jouw event volledig uit handen neemt? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van (zakelijke) evenementen op maat. Wij staan klaar om ook jullie te voorzien van een professioneel evenement.

Partyverhuur Zuid-Holland

Ben je op zoek naar partyverhuur op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten of Schouwen-Duiveland? Of wil je party meubilair huren in Middelharnis, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Barendrecht, Ouddorp, Zierikzee, Roosendaal of Willemstad? Wij zijn specialist in de regio Zuid-Holland en voorzien jou graag van de partyverhuur die je nodig hebt!