Huur een DJ!

Een DJ is onmisbaar als je een goed (dans)feest wilt geven of een onvergetelijk festival wilt organiseren. DJ’s zijn gangmakers en sfeermakers.

In overleg met de DJ bepaal je samen welke Bounce & More heeft een netwerk van DJ’s opgebouwd, waardoor we altijd een DJ kunnen voorstellen die bij jouw event past. U vraagt, wij draaien!

Ons aanbod

Bounce & More is specialist in het organiseren van events, van podium, licht en geluid tot het inhuren van een DJ. In de afgelopen jaren hebben we al vele feesten, events en festivals mogen verzorgen, en hebben we ons netwerk aan artiesten en DJ’s flink uit mogen breiden. We werken voornamelijk samen met DJ’s in de regio Zuid-Holland en Zeeland, waaronder Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Voorne Putten en Schouwen-Duiveland. Goed om te weten, we staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Dus wil je je event door ons laten regelen en heb je een specifieke DJ in gedachten? Dan regelen wij verder alles voor je.

Samen aan de slag!

De DJ’s waar wij mee samenwerken nemen hun eigen apparatuur mee of wij verzorgen dit voor hen. We zijn gewend met elkaar te werken en dat zorgt er voor dat licht, geluid en DJ op elkaar afgestemd zijn. Onze technische crew biedt begeleiding ter plaatse en zijn in charge van de technische aspecten van jouw event. De praktijk wijst uit dat dit heel fijn schakelt. Ook de op- en afbouw van de DJ booth kan door onze technische medewerkers verzorgd worden. En wil je een aggregaat of tijdelijke stroomvoorziening huren? Ook dat is mogelijk!

Offerte aanvragen

In onze shop hebben we een overzicht van de DJ’s waar we mee samenwerken. Hier kun je direct een offerte aanvragen. Wil je een andere DJ inhuren? Laat het ons weten, dan kunnen we dit voor je verzorgen. Wil je niet alleen een DJ huren, maar je feest volledig uitbesteden? Wij hebben alles in huis op het gebied van licht, geluid, decoratie, meubilair, tenten en attracties. Wij denken graag met je mee om jouw event, festival of feest tot een succes te maken!

DJ boeken Zuid-Holland

Wil je een DJ inhuren op Goeree-Overflakkee, in Middelharnis, Ouddorp, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis, Barendrecht, Zierikzee of Roosendaal? Of ben je op zoek naar een DJ die jouw feest kan verzorgen in de steden Rotterdam, Gouda, Den Haag of Breda? Wij hebben het netwerk en helpen je graag met de DJ die bij jouw event past!