Licht & Geluid

Wij verhuren complete licht-, geluids- en video-installaties. Dit kan variëren van een speaker en microfoon tot een complete licht en geluidsshow voor je evenement.

Naast verhuur kun je bij ons ook terecht voor het kopen van Licht & Geluid. Maak van je event een top-event door Bounce & More in te huren.

Licht & Geluid huren

Je kunt bij ons terecht voor het huren van professionele licht & geluidsets, op- en afbouw en bediening op locatie door technici. Wij regelen de techniek, daar heb je zelf geen omkijken meer naar. Wij werken met professionals die niet alleen deskundig zijn, maar ook een passende uitstraling hebben. Naast volledige verzorging en goed personeel onderscheiden wij ons door de merken die we voeren. Wij bieden een breed aanbod van de beste merken, zoals Fohhn, l – Accoustics, Robe en Martin.

Maatwerk

Wat je aan licht & Geluid nodig hebt hangt af van het type event dat je organiseert. Van een bescheiden verjaardagspartij tot het realiseren van een zakelijk congres, ieder event is anders.

Wij denken graag mee over het event dat je voor ogen hebt, de wensen die je hebt en wat er op de locatie mogelijk is. Wij zijn creatief en geven advies. Naast volledige verzorging is het mogelijk om losse sets bij ons te huren en deze zelf op te halen.

Ontvang direct een offerte

In onze shop zie je ons aanbod aan Licht & Geluid waar je direct een offerte voor aan kunt vragen. Dit is de snelste manier om bij ons te huren. Informatie over bijkomende kosten zoals eventuele bezorgkosten of personeelskosten voegen we toe aan de offerte. Wil je een afspraak met één van onze specialisten om te bespreken wat er allemaal mogelijk is? Dat kan ook. Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak.

Licht & Geluid kopen

Naast het verhuren van Licht & Geluid bieden wij dit ook te koop aan. Professioneel licht, geluids- en videoapparatuur die gebruikt worden in kantoorpanden, verenigingsgebouwen of aangeschaft worden door bijvoorbeeld een evenementencommissie. Wij voeren de betere merken, die garant staan voor kwaliteit en een lange levensduur. Wij kunnen de installatie van Licht & Geluid volledig voor u verzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.