Bamboe bouwen

Ben je op zoek naar een uitdagend teamuitje? Bij Bamboe Bouwen daag je je collega’s uit om een zo hoog mogelijk kunstwerk te bouwen.

De combinatie van fysieke inspanning, ruimtelijk inzicht en samenwerking zorgt ervoor dat je met elkaar een mooie prestatie neerzet.
Is jouw team creatief en vindingrijk genoeg om een solide bouwwerk te maken?

Bamboe bouwen

Bamboe Bouwen is een teambuildingsactiviteit waarbij je met bamboe materialen een zo hoog mogelijke toren bouwt die tegelijkertijd een stevige bouwstructuur heeft. Door bamboestokken met elastiek aan elkaar te verbinden kun je met gemak een toren van meer dan 5 meter hoog bouwen! Een korte uitleg is vereist, maar wanneer je het eenmaal doorhebt bouw je zo een flinke toren.

Samen aan de slag!

De instructeur geeft je tijdens de uitleg informatie over het maken van stevige verbindingen en de kracht van een driehoek. Daarnaast krijg je tips over wat je kunt doen om met de toren een bijzondere vorm te creëren. Het gaat namelijk niet alleen om degene die de hoogste toren weet te bouwen, maar ook met het bouwen van de mooiste toren kun je punten scoren.

Na de uitleg kunnen jullie aan het werk. Ieder teamlid draagt bij aan het spel door zijn of haar eigen kwaliteiten op de juiste manier in te zetten. Wie neemt de leiding? Wie komt met creatieve ideeën? Wie heeft het beste ruimtelijk inzicht? Bamboe Bouwen is een leuke activiteit omdat je alleen samen tot een mooi resultaat kunt komen!

Deze activiteit boeken

Deze teambuildingactiviteit is te boeken vanaf minimaal ± X personen en maximaal ± X personen. Deze activiteit kan op meerdere locaties worden geboekt, op het strand in … en … en … en … Of op een locatie naar keuze. De activiteit duurt ongeveer … uur. Prijzen vanaf … p.p. Vraag hier een offerte aan voor deze teambuildingsactiviteit.

Voor direct contact kun je ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken via het telefoonnummer 0187-….

Andere mogelijkheden

Bamboe Bouwen is een teambuildingsactiviteit die heel goed gecombineerd kan worden met onze andere teambuildingsactiviteiten zoals Boogschieten, Watermanagement of Beachgames. Wil je liever een spel doen met elkaar? Kies dan voor Cuba Libre, Utopia of Expeditie Robinson. Wij beschikken over alles wat je nodig hebt voor een teamuitje waarmee je de teamspirit versterkt. Wil je plezier, spanning en uitdaging? Kies voor Bounce & More!