Podiumwagens

Wij leveren diverse soorten podia en podiumwagens van klein tot groot. Dit betekent dat wij podia leveren in alle vormen en maten van een klein podium tot een volledige mainstage.

Van truss constructie tot opblaasbare podiums. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Maak van je event een top-event door Bounce & More in te huren.

Podium huren

Je bent op zoek naar een podium. Wij zijn benieuwd wat je in gedachten hebt, podia heb je namelijk in alle soorten en maten. Bounce & More levert podia en podiumwagens voor ieder event. Organiseer je een festival en heb je meerdere podia nodig? Geen probleem! Heb je specifieke wensen? Indien wij het product dat je zelf in gedachten hebt niet in huis hebben, zullen wij de samenwerking zoeken met één van onze partners.

Op- en afbouw en bezorging

Wij verzorgen de levering en op- en afbouw van de podia. Onze professionals weten precies hoe het werkt en nemen alles uit handen. Niet alleen de opbouw van een podium, maar

indien gewenst ook het leveren van licht, geluid en videoapparatuur. Ideaal als je er zelf geen omkijken naar wilt hebben. Wil je het podium zelf op komen halen? Dat kan ook.

Ontvang direct een offerte

In onze shop zie je ons aanbod aan podia waar je direct een offerte voor aan kunt vragen. Dit is de snelste manier om bij ons te huren. Informatie over bijkomende kosten zoals eventuele bezorgkosten of personeelskosten zetten de offerte. Ben je op zoek naar een specifiek podium? Laat het ons weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Djs, Artiesten en Eyecatchers

Ben je op zoek naar een Dj, artiest of andere smaakmaker op jouw event? Wij denken graag met je mee. Wij beschikken over een breed netwerk van Dj’s en artiesten, maar leveren ook eyecatchers of mobiele attracties. Wij hebben alles voor een geslaagd evenement onder één dak. Eén partij, één aanspreekpunt, één factuur. Wel zo eenvoudig!