Video

Ben je op zoek naar een partij die licht, geluid en video voor je regelt?

Bounce & More is een professionele partij met jarenlange ervaring om jouw evenement of feest technisch te faciliteren. Van op- en afbouw van presentatieschermen, podium en speakers, tot begeleiding tijdens de presentatie zelf.

Technische begeleiding ter plaatse

De belangrijkste reden waarom klanten hun video en presentatie aan ons uitbesteden, is dat ze zeker weten dat het goed geregeld is. Niemand wil in spanning zitten of de video, die met zoveel zorg gemaakt is, het wel goed doet. Onze technische crew is gewend te werken met diverse bestanden, van powerpoint tot .mp4 bestanden en test de presentatie vooraf zorgvuldig. We laten niets aan het toeval over.

Volledige verzorging

Wij leveren niet alleen de presentatieschermen, maar kunnen ook meedenken over het licht en geluid dat jouw event af maakt. Het tonen van een video of presentatie is vaak maar een klein onderdeel van het geheel. Je kunt bij ons terecht voor dryhire, wat wil zeggen dat je gaat voor losse verhuur van producten (speaker, microfoon, presentatiescherm, beamer etc.). Maar wij kunnen ook volledige verzorging bieden, dat wil zeggen dat we de bezorging, op- en afbouw en technische begeleiding ter plaatse helemaal voor onze rekening nemen.

Ontvang direct een offerte

Wil je ons aanbod bekijken op het gebied van video apparatuur huren, neem dan een kijkje in onze shop. In de shop kun je direct een offerte aanvragen. Wil je andere dingen huren dan in de shop aangeboden worden? Dit is ook mogelijk. Laat ons weten aan welke apparatuur of merken je denkt. Ook voor het volledig laten verzorgen van je event kun je het beste een afspraak maken. Wij denken graag met je mee om jouw particuliere of zakelijke event tot een succes te maken!

Huren video apparatuur Zuid-Holland

Ben je op zoek naar video apparatuur huren in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Breda, Zeeland of Zuid-Holland? Of wil je een licht en geluid aanbieder inhuren Middelharnis, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Barendrecht, Ouddorp, Zierikzee, Roosendaal of Willemstad? Wij zijn specialist en voorzien jou graag van de apparatuur en begeleiding die je nodig hebt!