Tenten

Zoek je een professionele tent voor een festival, feest of evenement? Een tent is ideaal voor een feest in de buitenlucht.

Bounce & More levert alles wat jouw event tot een top-event maakt. Door attracties, springkussen, podia, aankleding, licht, geluid en tenten verhuur aan elkaar te verbinden ontstaat er een totaalproduct waar we je graag mee helpen. Naar welke tent ben je op zoek?

Tent huren

Wij verhuren tenten in allerlei soorten en maten. Tenten voor kleine groepen (10 personen), grote groepen (500 personen) en alles er tussenin. Pagode tenten die aan elkaar verbonden kunnen worden of sfeervolle tenten van canvas doek. Van enkel tent verhuur tot een volledig ingerichte tent waarbij wij ook meubilair en aankleding verzorgen. Door samen te werken met leveranciers kunnen wij nagenoeg iedere tent leveren.

Op- en afbouw en bezorging

Wanneer je een tent huurt wil je dat het van A-Z goed geregeld wordt. Daarom verzorgen wij de bezorging, op- en afbouw en, indien nodig, inrichting van de tent. Onze crew bestaat uit een team professionals die de handen

uit de mouwen steken en secuur te werk gaan. Ben je op zoek naar een kleine(re) tent die je zelf kunt ophalen en opbouwen? Ook dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontvang direct een offerte

Bekijk in onze shop het aanbod tenten waar je direct een offerte voor aan kunt vragen. Dit is de snelste manier om bij ons te huren. Ben je op zoek naar een andere tent? Laat ons per mail weten wat je wensen zijn, voor welk type event je een tent wilt huren en waar het event plaatsvindt. Dan kunnen we je zo snel mogelijk een offerte op maat sturen.

Tentverhuur Zuid-Holland

Wil je een tent huren op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland? Of een tent huren in Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Middelharnis, Ouddorp, Zierikzee, Willemstad of Roosendaal? Wij zijn specialist in de regio Zuid-Holland en voorzien jou graag van de tent die je nodig hebt.