De Escape Room @ Home

Of je nu thuis, op je vakantieadres, bij de sportvereniging of op school bent. De Escape Room @ Home kan je overal spelen. Je speelt in teams tot 5 personen. Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen bijpassend thema.

Het doel is om de uitgang zo snel mogelijk te vinden. Dit kan je doen door diverse (internet) zoekopdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en leuke foto- en video-opdrachten te maken. Je speelt de game op een smartphone of tablet, en je hebt 1 uur de tijd. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten, succes!

NIEUW: Multiplayer modus
Wil jij de Escape Room @ Home oplossen met je vrienden of familie, maar kunnen jullie niet samen in één ruimte aanwezig zijn en samen op één scherm kijken? Daarvoor hebben wij de multiplayer modus! Hierbij kan iedereen op zijn eigen device inloggen en meekijken in de app. Zo kan iedereen op afstand meespelen terwijl jullie daarnaast via bijvoorbeeld een videocall in contact blijven. Handig toch?! We verwachten deze functie eind oktober te kunnen gebruiken.

In het kort:

  • Speelduur: max. 1 uur
  • €19,99 per Escape Room
  • Te spelen in teams van 1-5 personen
  • Start de game wanneer je maar wil
  • Speel de game op een tablet of smartphone (géén Chromebook)