Abseilen

Altijd als eens willen abseilen of ben je voor je team op zoek naar een spannende activiteit? Kom dan abseilen van de op één na hoogste watertoren van Nederland of kies zelf een locatie waar je dit wilt doen!

In Dirksland op Goeree-Overflakkee(Zuid-Holland) kun je abseilen van de watertoren met een adembenemend uitzicht over het eiland.

Abseilen in Dirksland

Abseilen van de watertoren in Dirksland geeft een fantastische beleving! Je daalt neer van een hoogte van 62 meter. Als je een kick krijgt van hoogstens is dit uitje dus helemaal voor jou weggelegd! Wil je dit uitje boeken? Vraag dan direct een offerte aan.

Adres: Watertoren 1, Dirksland
Prijs: €29.99 per persoon

Abseilen locatie naar keuze

Organiseer je een evenement zoals een braderie, bedrijfsuitje of opening en wil je abseilen op locatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. We moeten in zo’n geval wel altijd rekening houden met verschillende facetten om de veiligheid te waarborgen. Onder het kopje praktische informatie lees je hier meer over.

Praktische informatie abseilen

Houdt voor het abseilen op locatie rekening met:

  1. Het feit dat wij de locatie zelf komen controleren voordat wij akkoord gaan met je aanvraag;
  2. De startlocatie is een boom, gebouw, toren of andere geïnspecteerde constructie;
  3. De eindlocatie is een open vlakte van ±55 meter;
  4. Toestemming van de eigenaar of gemeente is verplicht;
  5. Er zijn minimaal twee instructeurs aanwezig;
    Er daalt één persoon tegelijk af, de volgende kan boven al wel wachten op zijn beurt;
  6. Er kunnen gemiddeld 15 personen per uur abseilen;
  7. Er zijn minimaal vier gordels aanwezig;

Abseilen boeken

Wanneer je twijfelt of de locatie naar wens wel geschikt is voor dit uitje, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag te bepalen of de locatie veilig en geschikt is. Vraag voor het abseilen op locatie een offerte aan en laat in de opmerkingen weten welke locatie je in gedachte hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit verder te bespreken.