Beach/city soccer

Zoek jij een unieke activiteit op de locatie van je evenement of teamuitje? Boek dan onze gigantische opblaasbare voetbalboarding.

Het is ideaal te gebruiken op het strand of middenin de stad. Samenwerking kan niet ontbreken in dit opblaasbare voetbalveld!

Over voetbalboarding

Voetbal doet het altijd goed, tijdens een teamuitje, een lokaal evenement of een groot bedrijfsfeest. In deze grote voetbalboarding is het mogelijk om met grote en kleine teams tegen elkaar te spelen. Ga je 3 tegen 3 of maken jullie grote teams en starten jullie een echte voetbalwedstrijd met 11 tegen 11?

Praktische informatie

De voetbalboarding is 10 bij 20 meter en neemt daarom een groot oppervlakte in beslag. Hierdoor is het een ideale activiteit voor op het strand of op een stadsplein. Het opbouwen van de voetbalboarding neemt zo’n 20 minuten in beslag en het object gebruikt 1x 1500 Watt aan stroom.

Voetbalboarding boeken

Je kunt de voetbalboarding reserveren via onze website. Het is mogelijk om het object los te huren of als activiteit. Wanneer u de voetbalboarding als activiteit boekt, zorgen wij voor toezicht en leuke, uitdagende spellen voor de teams. De voetbalboarding kan op iedere locatie opgebouwd worden, mits er genoeg ruimte is. Wij bezorgen het object graag en helpen met het opbouwen. Het is daarentegen ook mogelijk om de voetbalboarding zelf op te halen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Meer actie in de tent?

Organiseer je een evenement of een teamuitje waarbij je meerdere activiteiten op locatie wilt hebben? Kijk dan verder in onze shop voor alle mogelijkheden. We maken graag een offerte op maat wanneer je meerdere activiteiten voor één dag of evenement wilt boeken.

Wat dacht je van abseilen, beachvolleybal, een low-rope parcours of boogschieten. Als je in de voetbalstemming wilt blijven is bubbelvoetbal een hele leuke aanvulling.