Beachvolleybal

Organiseer jij een bedrijfsuitje, sportdag of familiedag? Dan kan een hilarisch en actief potje beachvolleybal niet ontbreken!

Tijdens een volleybalwedstrijd leer je naast samenwerken vooral veel over je teamgenoten. Je ontdekt hoe je medespelers reageren op competitie en spanning, maar bovenal hoe iedereen in andere setting met elkaar samenwerkt.

Beachvolleybal

Volleybal is een leuke teamsport dat niet iedereen elke dag doet. Ervaren en minder ervaren volleyballers kunnen samen in een team spelen. Het spel is eenvoudig en wordt nog leuker, uitdagender en intensiever als het op het strand gespeeld wordt. Het zand zorgt voor een hogere moeilijkheidsgraad in het spel. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de teams de bal over het net slaan zodat de bal in het vak van de tegenstanders op de grond terecht komt.

Haal meer uit het spel

Bij het boeken van beachvolleybal kun je veel meer met de teams doen dan alleen een wedstrijd volleyballen. Het is leuk om vooraf aan de wedstrijd verschillende spelletjes te spelen, zodat iedereen actief de wedstrijd ingaat. Wat dacht je van inspelen met 2 ballen, waarbij de uitdaging voor de teams een stuk groter wordt! En wat dacht je van bal tikkertje, dat we vroeger speelde onder de noemer ‘lummelen’.

Beachvolleybal boeken

Beachvolleybal is een ideale activiteit als je een actief onderdeel wilt toevoegen aan je dag. Je kunt het in kleine en grote groepen spelen en het is geschikt voor jong en oud. Wanneer je beachvolleybal via ons wilt boeken, kun je dit eenvoudig online doen via onze shop. We voorzien je van een gepaste offerte en kunnen de materialen voor de activiteit op de desbetreffende locatie afleveren en weer ophalen. Je kunt het transport uiteraard ook zelf regelen.

Leuke aanvullingen

Breng je de hele dag door op het strand met je groep? Dan hebben we nog veel meer leuke activiteiten die je hier kunt uitvoeren. Wat dacht je van een echt Expeditie Robinson spel of Beach Soccer? We bieden ook een pakket aan van Beach Games waarbij we een selectie aan spellen voor de hele dag verzorgen.