Blobben

Wie weet zijn collega of teamgenoot zo hoog mogelijk te lanceren? Blobben is een activiteit die vanuit zomerkampen in Noord-Amerika overgewaaid is naar Nederland.

Met een waterrijk land als het onze, is blobben in korte tijd een populaire activiteit geworden. Blobben staat garant voor uitdaging, fun en adrenaline. Doe je best op een ‘bommetje’ en zorg dat je collega een nat pak haalt!

Wat is Blobben

Blobben is een lucht- en wateractiviteit. De deelnemer die op het eind van een half opgeblazen luchtkussen zit, wordt gelanceerd in het water nadat een andere deelnemer van een platform op de blobbing springt. Eén ding is zeker: springen is leuk, maar gelanceerd worden nog leuker!

Voordat je gelanceerd wordt

Voor Blobben zijn er minimaal drie dingen nodig: hoogte, water en een blob. Om te blobben heb je een platform nodig van zo’n 4 meter, zodat er genoeg hoogte is om een goede sprong te kunnen maken. Daarnaast is er water nodig om de deelnemer op het blobkussen in te lanceren. Deze activiteit kan plaatsvinden op het strand, bij een meer, in een haven et cetera.

Voordat je gaat blobben zal de instructeur een veiligheidsinstructie geven. Iedere deelnemer krijgt een zwemvest en een helm, zodat de activiteit veilig uitgevoerd kan worden. Na de uitleg kan er gesprongen worden. Ben jij er klaar voor?

Boek Blobben

Het Blobben kan geboekt worden op onze vaste locatie in Bruinisse aan het Grevelingenmeer, of op een locatie naar keuze (in overleg). Wij zorgen voor het materiaal en een instructeur, je hoeft zelf niets te doen. Deelnemers moeten zorgen voor zwemkleding en droge kleding. Op onze locatie in Bruinisse bestaat de mogelijkheid wetsuits te huren en om te kleden. De blob is ook los te huur. Je ontvangt dan: een blob, pomp, betonnen ankers, ankerlijnen, 6 zwemvesten en 6 helmen. Je moet zelf voor een plateau zorgen om vanaf te springen. Het blobben is mogelijk vanaf 6 personen en vanaf € … per persoon. Vraag een offerte op via onze shop.

Teambuildingsuitje organiseren

Ben je op zoek naar een uitje dat het team opfrist en nieuwe energie geeft? Laat ons meedenken over een teamuitje op maat, dit is al mogelijk vanaf 10 personen. Onze teamuitjes staan garant voor gezelligheid, plezier en uitdaging. We ontwikkelen samen actief teambuildingsuitje dat voldoet aan jullie wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren graag over de mogelijkheden.