Boogschieten

Ben jij klaar voor een spannende competitie en heb je een scherpe blik? Laat dan voor één dag de Robin Hood in jou naar boven komen.

Bij deze activiteit daag jij je collega’s uit om te laten zien hoe goed zij deze eeuwenoude sport onder de knie hebben. De combinatie van spanning, focus en uitdaging zorgen ervoor dat je er als team volledig voor gaat! Heeft jouw team focus, rust en concentratie genoeg om zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten?

Over Boogschieten

Binnen de activiteit Boogschieten zijn er vier verschillende situaties gecreëerd, waar iedere deelnemer één keer mee te maken krijgt. Weet met zijn allen, ondanks de snijdende spanning, zo behendig mogelijk met je pijl en boog om te gaan en schiet samen met je team zo veel mogelijk punten bij elkaar. Krijgen jullie het voor elkaar om zoveel mogelijk in de roos te schieten?

Aan de slag

Het boogschieten begint met uitleg van een ervaren instructeur. De instructeur licht toe hoe het materiaal werkt, hoe de puntentelling verloopt, en last but not least, hoe het boogschieten op een veilige manier verloopt. Als iedereen goed geïnformeerd is, is het tijd voor het echte werk. Pak die boog op en ga!

Wil je na het boogschieten nog een andere activiteit doen? Dat kan! Boogschieten kan heel goed gecombineerd worden met een andere activiteit zoals Watermanagement of Bamboe Bouwen. Bounce & More denkt graag mee bij het samenstellen van een programma, waarbij we rekening houden met jullie wensen qua invulling en locatie.

Deze activiteit boeken

Deze teambuildingsactiviteit is te boeken vanaf minimaal ± 16 personen en voor maximaal ± 50 personen. Deze activiteit kan op meerdere locaties worden geboekt, zowel binnen als buiten. De activiteit duurt ongeveer …. Uur. Prijzen vanaf €30,- p.p. Voor direct contact zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken via het telefoonnummer 061234567891. Boek hier direct jouw teambuildingsactiviteit

Andere mogelijkheden

Boogschieten kan heel goed gecombineerd worden met onze andere activiteiten, zoals Sky Battle, de klimtoren of Beachgames. Ga je liever voor een activiteit in de vorm van een spel? Kies dan bijvoorbeeld voor Shoot-out, Expeditie Robinson of Outdoor Escape. Wij beschikken over alles wat jij nodig hebt voor het perfecte teamuitje. Ben jij op zoek naar een teamuitje waarbij je collega’s elkaar beter leren kennen, of wil je juist de samenwerking stimuleren binnen het team? Bounce & More haal je meer uit je teambuildingsevent.