Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal is een ware sportsensatie. Het is een fantastische aanvulling op je teamuitje, vrijgezellenfeest of tijdens sportdagen.

Wil je met je gezelschap actief bezig zijn, maar wel gegarandeerd zijn van een flinke dosis lol en hilariteit? Dan is Bubbelvoetbal hét antwoord. Voor je het weet ligt het halve team spartelend op de grond, met de slappe lach.

De bubbel

Bubbelvoetbal kun je in alle opzichten vergelijken met voetbal, op één aspect na. Alle spelers zitten namelijk met hun bovenlichaam in een bubbel. Alleen de benen zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. De bubbels geven je de kans om allerlei gekke stunts uit te halen en een tackel is in dit spel niet nodig om je tegenstander op de grond te krijgen!

Praktische informatie

Bubbelvoetbal kun je van ons huren, maar je kunt het ook als activiteit boeken inclusief een instructeur. De instructeur zorgt ervoor dat de wedstrijd in goede banen verloopt en legt de teams uit hoe de bubbels werken.

Je kunt bubbelvoetbal in kleine en grote groepen spelen met spelers vanaf 8 jaar. Wij hebben een locatie beschikbaar waar je dit spel kunt spelen, maar je kunt zelf ook een locatie kiezen.

Bubbelvoetbal huren of boeken

Voor het huren of boeken van deze activiteit vragen we je contact met ons op de nemen via de webshop. In overleg spreken we af of je de bubbels wilt huren of dat je het als activiteit wilt boeken en op welke locatie je dit wilt doen. Huur je de bubbels van ons? Dan kun je ze zelf bij ons ophalen. Uiteraard bezorgen wij het ook, als dat je voorkeur heeft.

Activiteitenpakketten

Ben je op zoek naar een scala aan activiteiten voor een teambuildingsuitje, sportdag, familiedag of vrijgezellenfeestje? Bezoek dan onze webshop eens om alle mogelijkheden te bekijken. Wil je liever advies over welke activiteiten het beste bij de locatie en je budget passen? Neem dan zeker contact met ons op en we stellen een activiteitenpakket op maat voor je samen.