Expeditie Robinson Spel

Hoe tof zou het zijn als jij met jouw team de ultieme teambuilding aan kan gaan van het welbekende programma Expeditie Robinson?

Wij bieden de proeven van Expeditie Robinson aan in een ultieme overlevingsstrijd. Welk team kan het beste samenwerken? Tijdens de expeditie vormen jullie verschillende groepen waarmee je de strijd aangaat.

Real life Expeditie

In het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson staat teamwerk centraal, want alleen haal je de finish niet. De proeven zijn bloedstollend spannend en vragen om inzicht, doorzettingsvermogen en een goede gezamenlijk strategie. Met welke collega’s durf jij het aan om een team te vormen en samen te strijden aan te gaan voor de overwinning? En bedenk van tevoren goed wat het belangrijkste is: de wet van de sterkste of van de slimste?

Praktische informatie

Dit teamuitje is geschikt voor een groep van 10 tot 100 personen en duurt gemiddeld 2.5 uur. Er komen tijdens deze 2.5 uur verschillende proeven voorbij, dus van stilzitten zal het niet komen. Afhankelijk van de grootte van de groep stemmen wij de proeven af op het gezelschap.

Wat de proeven uiteindelijk zijn, houden we geheim. TIP: We organiseren deze activiteit op locatie, maar bijvoorbeeld ook op het strand. Zo kom je in een echte Expeditie Robinson vibe.

Expeditie Robinson boeken

We vragen je om dit teamuitje ruim van tevoren bij ons te boeken. Zo kunnen we de teambuilding extra speciaal maken. Het is namelijk ook mogelijk om een compleet dagprogramma in het teken van Expeditie Robinson te boeken. We gaan graag met je in gesprek over de insteek van de dag en waar je met het team in wilt groeien. Aan de hand van jouw input creëren wij een speciale dag voor heel het team waarbij fun, uitdaging en samenwerking centraal staan.

Breid je teambuildingsdag uit

Organiseer je een teambuildingsdag maar ben je op zoek naar een samenstelling van verschillende activiteiten? Kijk dan eens verder rond op onze website en ontdek welke activiteiten we nog meer aanbieden. Wat dacht je van Expeditie Robinson met aansluitend een vlot bouwen, om in de stemming van een onbewoond eiland te blijven. Je kunt ook het water op met onze watermanagement activiteit.