Hans en Grietje

Je weg uit de wildernis terugvinden zonder Hans en Grietje en hun broodkruimels? In onze speciale GPS-tocht lukt dat jullie!

Met uitdagende opdrachten, vragen en problemen die jullie onderweg tegenkomen, is het de bedoeling om met je team (en je GPS) de weg terug naar de bewoonde wereld te vinden.

Kies je eigen route

Het leuke aan de GPS-tocht is dat we het helemaal voor je kunnen personaliseren. Je kunt zelf aangeven in welk gebied je een zoektocht wilt starten. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe lang de zoektocht moet duren. Wordt het een tocht van een uur of van een aantal dagen? Het kan allemaal! Er gaat altijd een instructeur met jullie mee.

De teams

Voor deze activiteit zijn er 15 GPS-toestellen beschikbaar. Elk team heeft één GPS bij zich en bestaat uit maximaal 8 tot 10 personen. Afhankelijk van het gebied waar de tocht plaatsvindt, kunnen wij bepalen uit hoeveel personen een groep maximaal bestaat. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat alle opdrachten klaarliggen op locatie.

Breid je route uit

Een tocht kan een hele dag of zelfs meerdere dagen duren. Om genoeg afwisseling in de zoektocht te brengen, bieden we ook een mogelijkheid aan om extra activiteiten langs de route te plannen. Het zal de teams in ieder geval erg verrassen! Wat dacht je van een spannende Expeditie Robinson proef of een les boogschieten? Als je route langs een meer of rivier loopt, kunnen jullie de tocht zelfs verder voortzetten in kajakken.

Boek de Hans en Grietje tocht

Ben je geïnteresseerd in dit uitje? Vraag dan een offerte aan via onze website. Wil je dat we meedenken over het uitbreiden van je route, de locatie of de duur van de zoektocht? Neem dan gerust direct contact met ons op en we denken graag met je mee!

Was je toch naar iets anders op zoek? We bieden naast deze GPS-tocht nog ontzettend veel andere teamuitjes aan, dus kijk gerust nog even verder rond op de website.