Kajakken of Suppen

Wil je een activiteit op het water organiseren voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Ga dan kajakken of suppen! Het zijn uitdagende, niet alledaagse sporten waarbij iedereen actief bezig is en geniet van het open water.

De sporten zijn voor alle leeftijden en je kunt ze in verschillende wateren beoefenen. Weet je zelf een leuke locatie aan het water waar je wilt suppen of kajakken? Laat het ons dan zeker weten!

Suppen

SUP is een afkorting van Stand Up Paddelen. Je leert dankzij instructeur binnen een uur te blijven staan op de SUP! Je kunt deze SUP-activiteit boeken aan het strand of op het Grevelingenmeer. Heb je zelf een andere locatie voor ogen? Laat het ons dan weten, zodat we de opties kunnen bespreken.

Suppen boeken

Wij hebben 10 SUP’s ter beschikking. Als je met een grotere groep wilt suppen is dit uiteraard ook mogelijk, dan delen we de groep op in teams die na elkaar het water op gaan.

Je kunt suppen vanaf 40 minuten, maar we kunnen er ook een dagdeel vullend programma van maken. Er is altijd één instructeur aanwezig.
Boek nu het suppen!

Kajakken

Liever in een kajak het water trotseren? Onze instructeurs weten de mooiste locaties te vinden waarbij je rustig water en golven tegenkomt. Het kajakken is een gevarieerde activiteit. We kunnen een toertocht maken, maar creëren bijvoorbeeld ook estafette racen met de kajaks. Dit maakt kajakken leuk voor jong en oud. Je zit alleen in een kajak, maar we hebben opdrachten met de kajaks waarbij je echt samen moet werken. Leuk voor een teamuitje dus!

Kajakken boeken

Wij hebben standaard 16 kajaks in ons assortiment, maar kunnen dit uitbreiden naar 30 wanneer je gezelschap groter is. Er is altijd minimaal één instructeur aanwezig en er gaan 15 deelnemers per instructeur mee het water op. De duur van deze activiteit hangt af van de invulling van de tocht, de groepsgrootte en de beschikbare tijd. De locatie is in overleg te bepalen, maar moet aan het water zijn en bereikbaar zijn met een terreinauto. Boek nu het kajakken!