Aggregaat huren

Wij voorzien je graag in een tijdelijke stroomvoorziening, zodat je zeker bent van stroom. Niets is zo vervelend als het stilvallen van je event doordat er voldoende stroomcapaciteit ontbreekt.

Wij zijn specialist in het leveren van tijdelijke stroomvoorziening voor evenementen, feesten en festivals. Wil je zekerheid? Kies voor Bounce & More!

Ons aanbod

Onze aggregaten zijn van kwalitatief hoogwaardige merken en we hebben verschillende soorten en maten. Welke aggregaat je nodig hebt bepalen we graag in overleg met jou. Hoe groot is het event, hoeveel stroom heb je nodig en wil je stroomvoorziening op meerdere locaties? Voordeel van Bounce & More is dat wij niet alleen dry hire leveren (alleen de aggregaat huren), maar dat we ook de bezorging, installatie en afbouw verzorgen. Aan jou de keuze!

Licht, geluid en attracties

Wanneer klanten bij ons een aggregaat huren mogen we ook vaak een rol spelen in de apparatuur waar de aggregaat voor wordt ingehuurd. Denk aan licht en geluid die nodig is om een presentatie te verzorgen of een band te versterken.

Ook zien we vaak de combinatie tussen attracties en aggregaat, waarbij onze mobiele attracties aangesloten worden op de tijdelijke stroomvoorziening. Op deze manier heb je het voordeel van zaken doen met één partij. Eén offerte, één contactpersoon, één factuur.

Ontvang direct een offerte

Bekijk het aanbod aggregaten en tijdelijke stroomvoorziening in onze shop. Hier kun je direct een offerte aanvragen. Wil je andere dingen huren dan in de shop aangeboden worden? Dit is ook mogelijk. Laat ons weten naar welke apparatuur of merken je voorkeur uitgaat. Wij werken samen met een netwerk van partners om je te voorzien van de juiste middelen. Wij denken graag met je mee om jouw event, festival of feest tot een succes te maken!

Aggregaat huren Zuid-Holland

Wil je een aggregaat huren op Goeree-Overflakkee, in Middelharnis, Ouddorp, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Barendrecht, Zierikzee, Roosendaal of Willemstad? Of ben je op zoek naar het huren van een aggregaat in de steden Rotterdam, Den Haag, Gouda of Breda? Wij zijn specialist en voorzien jou graag van de apparatuur en begeleiding die je nodig hebt!