Low-rope parcours

Ons low-rope parcours is een uitdagende hindernisbaan waarbij touwbruggen, netten en schommels getrotseerd moeten worden om veilig aan de overkant te komen.

Het parcours is dicht bij de grond, maar de spanning is hoog! De activiteit biedt naast een hoop plezier veel uitdaging voor verschillende leeftijdscategorieën.

Het parcours

Het low-rope parcours is ontzettend geschikt voor sportdagen van scholen of als zomeractiviteit op een camping. Daarnaast is het ook een mooie aanvulling op een teambuildingsuitje van bedrijven. De activiteit vergt veel behendigheid en evenwichtscontrole, waardoor het voor jong en oud een uitdaging blijft om het parcours volledig af te leggen. Ook de deelnemers die niet van hoge hoogtes houden, kunnen meedoen met de activiteit.

Praktische informatie

We beschikken in totaal over vier verschillende hindernissen, die allemaal hun eigen uitdagingen kennen. Er kunnen 10 deelnemers tegelijk het parcours. Is jouw groep groter dan 10 personen? Dan kun je ze opdelen in teams die na elkaar het parcours afleggen. Per uur kunnen gemiddeld 80 mensen het parcours afleggen, niemand hoeft dus lang op zijn beurt te wachten! Er zijn altijd 2 instructeurs aanwezig.

De locatie

Het low-rope parcours kan op een locatie naar wens worden opgebouwd. De voorkeur van een locatie gaat uit naar een grasveld of bos. We gaan graag met jou in overleg over de locatie om de beste plek te selecteren. Het parcours kan daarnaast op verschillende manieren worden opgebouwd. Afhankelijk van de locatie beslissen we hoe het parcours eruit zal komen te zien. De ruimte op de locatie moet in ieder geval 5 x 40 meter zijn.

Low-rope parcours boeken

Ga voor het boeken van deze activiteit naar onze shop en vraag een offerte aan. We nemen altijd persoonlijk contact met je op zodat we de specificaties van de locatie samen door kunnen bespreken. Wil je de sportdag of teambuildingsdag verder uitbreiden? Kijk dan nog eens rond in de webshop bij allee andere activiteiten.