Mobiele klimtoren

Ben jij een echte durfal? Laat jouw team grenzen verleggen door letterlijk de hoogte in te gaan. Ga met elkaar de uitdaging aan en vind gezamenlijk de juiste weg om de top te bereiken.

Door met je team samen te werken en de vaste grond onder je voeten te verlaten sta je allemaal weer op scherp! Verleg je grenzen en versterk de samenwerking van je team.

Over de klimtoren

De klimtoren is een teambuildingsactiviteit waarbij alles draait om de samenwerking. Het is een puzzel om de juiste weg omhoog te vinden. Deze weg vind jij niet alleen, maar samen met je teamleden die vanaf de grond zorgen dat jij veilig bovenop de klimtoren komt. Help elkaar om hogerop te komen en stimuleer de samenwerking binnen het team.

Aan de slag

Allereerst geeft de instructeur een duidelijke uitleg over hoe er zo veilig mogelijk geklommen kan worden. Vervolgens bespreek je met je team wie er als eerste de klimtoren gaat bestijgen. Overleg op welke manier jullie gaan samenwerken om je collega veilig en zo snel mogelijk boven te krijgen. Wie neemt hierin de leiding?

Na de uitleg mag de eerste klimmer de hoogte in. Ieder teamlid draagt bij aan de route die de klimmer uiteindelijk naar boven neemt. Buiten dat de collega die in de toren hangt veilig boven moet komen, is er ook een race tegen klok. Degene die uiteindelijk de snelste tijd neerzet mag zichzelf de Spiderman van het team noemen!

Hoe te boeken?

Deze teambuildingactiviteit is te boeken vanaf minimaal ± X personen en maximaal ± X personen. Deze activiteit kan op meerdere locaties worden geboekt, op het strand in … en … en … en … Of op een locatie naar keuze. De activiteit duurt ongeveer … uur. Prijzen vanaf … p.p. Vraag hier een offerte aan voor deze teambuildingsactiviteit. Voor direct contact kun je ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken via het telefoonnummer 0187-….

Combinatie met andere activiteiten

De klimtoren als teambuildingsactiviteit is heel goed te combineren met één van onze andere teambuildingsactiviteiten, zoals Segway rijden, tokkelen of boogschieten. Doe je liever een spel met je collega’s samen? Kies dan voor Cuba Libre of Expeditie Robinson. Wij beschikken over alles wat je zoekt in een teamuitje. Wil je elkaar beter te leren kennen? Of wil je de teamgeest versterken? Kies voor Bounce & More!