Mountainbike parcours

Ben je een dag aan het organiseren voor je bedrijf, een vrijgezellenfeest of sportdag en zoek je een sportieve activiteit? Ga dan mee op ons mountainbike parcours!

Laat je verrassen door het prachtige landschap van Oostvoornsemeer terwijl je samen met een mountainbike-instructeur over allerlei ondergronden crost. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet komt!

Over het parcours

Je kunt de mountainbike lessen via Bounce & More reserveren. Eén van onze instructeurs gaat met jou en maximaal 14 anderen op pad. Je leert tijdens de les alle ins en outs van het mountainbiken. De route is 12,5 km en je legt het in ongeveer twee uur af. Zijn sommige stukken iets te gewaagd voor je? Langs het parcours ligt een secundair fietspad waar je de toch op verder kunt zetten wanneer nodig.

Overige locaties

De route is gelegen aan het Oostvoornsemeer vlakbij Europoort Rotterdam. Heb je zelf een andere route in gedachte of wil je een route afleggen dichterbij huis, dan staan we daar zeker voor op. We gaan graag met je in overleg om een andere route uit te stippelen. We maken hiervoor graag een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het Mountainbike parcours boeken

Wil je de route aan het Oostvoornsemeer boeken? Bezoek dan onze shop en reserveer de activiteit voor de dag waarop het jullie het beste uitkomt. Eén van onze instructeurs neemt contact met je op om praktische zaken met je te bespreken en stuurt je vervolgens een offerte toe. We hebben in totaal 25 mountainbikes beschikbaar (op aanvraag kunnen we er meer verzorgen). Neem contact met ons op als je met meer dan 25 mensen wilt deelnemen aan deze activiteiten. Dan zorgen wij dat er voor deze dag voldoende mountainbikes en instructeurs aanwezig zijn.

Aanvullend programma

We bieden nog veel meer activiteiten aan die op het water, aan het strand of op een locatie naar keuze uit te voeren zijn. Wat dacht je van een leuke bedrijfsquiz na het afleggen van het lange mountainbike parcours? Als jullie nog fit over kies je voor een potje beachvolleybal of een les Powerbeach yoga. Meer inspiratie opdoen voor je uitje? Bekijk onze shop!