Outdoor escape

Het fenomeen Escape Room is helemaal hot en happening op dit moment. Wij tillen het fenomeen Escape naar een hoger level. Niet meer in een ruimte van 5×5 meter, maar een heel bos tot je beschikking om uit te ontsnappen.

Escape

Je krijgt 2 dingen mee…… Een GPS en een tablet, met daarop een speciaal voor Outdoor Westvoorne ontwikkelde app… de rest van de opdrachten om te ontsnappen…… Tja daar kom jezelf wel achter!

Het verhaal

“Na en lange tijd in een zwaar beveiligde gevangenis te hebben gezeten zijn jullie ontkomen aan de bewaking. Maar wat nu? Wat is de snelste weg om te ontsnappen uit het bos?

Tijdens de ontsnappingsmissie is er een geheime organisatie die verschillende materialen en hints voor jullie achter hebben gelaten om zo succesvol te kunnen ontsnappen. Er is echter wel gevaar, er zijn meerdere gevangenen die van deze materialen gebruik willen maken. Welk team lukt het om als eerste het ontsnappingsplan te ontcijferen en het bos te ontvluchten?”

Groepen

Outdoor Escape is zowel geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen, zowel voor bedrijven als particulier. Voor grotere groepen kunt u contact opnemen vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Duur van de activiteit bedraagt ongeveer 2,5 uur
Prijs €29,95 p.p.