Powerbeach Yoga

Wauw, hoe bijzonder is het om tijdens een prachtige zonsondergang op een zwoele nazomeravond met een groep een Powerbeach Yoga sessie te volgen?!

Met een prachtig uitzicht over zee en een lucht die in alle kleuren veranderd, is het gegarandeerd een adembenemende ervaring. Je kunt dit met een kleine of met een grote groep doen.

Yoga op het strand

Powerbeach Yoga is een sportieve activiteit die geschikt is voor beginners als gevorderden. Daarnaast is het onwijs leuk om als teambuilding te doen. Het is grensverleggend, verdiepend en het zorgt ervoor dat lichaam en geest fitter, krachtiger en gezonder worden. De mindfulness die erbij komt kijken, maakt je niet alleen bewuster van jezelf maar ook van je omgeving. Bijzonder om samen met je collega’s te beleven.

Beleef het zelf

Yoga zorgt niet alleen voor mindfulness, maar ook dat je lichaam sterker wordt. De combinatie van yoga en het strand zorgt voor een rustgevende sfeer én een uitdagende setting. Doordat het strand oneffen is, word je balans meer uitgedaagd dan normaal. Na de Powerbeach Yoga-les, kunnen jullie op je gemak na-kletsen onder het genot van een healthy smoothie of lekkere kop koffie in een strandtent naar keuze.

Powerbeach Yoga boeken

Wil je graag met een groep de activiteit Powerbeach Yoga boeken? Zoek de activiteit dan op in onze webshop en vraag een offerte op. Aan de hand van de grootte van je groep en de locatie sturen wij je een op maat gemaakte offerte toe. Op de dag van de activiteit komt onze yoga-instructeur naar de desbetreffende locatie om jullie een onvergetelijke poweryoga-les aan het strand te geven. Wil je meer weten over deze poweryoga-les, neem dan gerust contact met ons op.

Aanvullende strandactiviteiten

Naast Powerbeach Yoga bieden we nog veel andere activiteiten aan voor op get strand. Wat dacht je van powerkiten of eerst een stuk segway rijden over de duinen? En warme zomerdag? Ga dan eerst met z’n allen suppen! We denken graag met je mee hoe je de dag verder kunt uitbreiden naast de Powerbeach Yoga. Bekijk onze webshop voor meer inspiratie over strandactiviteiten.