RIB-Adventure

Ben je op zoek naar een uitje die voor een hoge dosis adrenaline zorgt? Ga dan voor een RIB-adventure. Water, avontuur en een hoge snelheid komen hier samen en zorgen voor spanning en sensatie.

De RIB-adventure is perfect voor een bedrijfsuitje, event met zakenrelaties, familiedag of een vrijgezellenfeest.

Over RIB varen

RIB varen is een uitje dat gemaakt is voor snelheid. Met een RIB behaal je wel 90 km/h en de juiste hoeveelheid wind wordt de activiteit direct spectaculair. De adrenaline loopt op wanneer de RIB in hoge snelheden scherpe bochten door het water maakt en over de golven stuitert. Dat je lol zult hebben met elkaar, staat vast!

Middagactiviteit

RIB varen is een fantastische aanvulling op je dag, omdat je na de spanning en sensatie direct verder kunt met een andere activiteit of lekker met elkaar kunt gaan dineren.

Het RIB varen duurt minimaal een uur en is dus zeker geschikt als middagactiviteit. Tijdens de tocht wordt er ook stilgestaan bij de omgeving waar jullie langskomen, maar bovenal staat de snelheid van het RIB varen centraal.

RIB-adventure boeken

Je kunt RIB-adventure boeken via onze webshop. We nemen voor deze activiteit graag contact met je op om de activiteit verder af te stemmen op jouw wensen. Waar wil je RIB varen, met hoeveel personen, voor hoelang en kunnen we je nog helpen met de invulling van de rest van de dag? Zodra we de praktische zaken hebben afgestemd, zorgen wij dat de RIB op de dag naar wens voor je klaarstaat op de juiste locatie.

Maak je uitje compleet

Heb je onze online shop al bezocht? Hier vind je al ons aanbod aan activiteiten en attracties. Veel van onze activiteiten kun je op een locatie naar wens inzetten. Wellicht vind je hier nog aanvullingen voor je uitje. Wil je hulp bij het samenstellen van je dag, neem dan gerust contact met ons op en we maken een activiteitenpakket op maat voor jouw gezelschap.