Sky battle

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit waarin twee teams tegen elkaar strijden? Ga dan voor sky-battle.

Een actief spel waarbij jouw team de toren van de tegenstander moet slopen. Aan de hand van een zelfgemaakte reuzen katapult, kunnen de teams de strijd aan gaan door elkaars toren naar de grond te krijgen.

Speluitleg

Je eigen toren moet je eerst opbouwen voordat je de katapult maakt. Voor het maken van de katapult krijg je verschillende materialen ter beschikking zoals palen, touwen en elastiek. Zodra de katapult klaar is voor gebruik krijgt je het team vijf zakjes lood, waarmee de strijd kan beginnen. De zakjes gebruik je om de toren van de tegenstander omver te werpen. Wie de meeste schade aanricht bij de tegenstander, wint!

Praktische informatie

Er kunnen twee teams, van maximaal zeven personen per team, tegen elkaar strijden. De sky-battle kan tussen de 30 minuten en 1,5 uur duren en er is altijd 1 instructeur aanwezig. Je kunt voor deze activiteit zelf een locatie kiezen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een grasveld, het strand of een andere open oppervlakte zoals een plein.

Sky-battle boeken

Wil jij de sky-battle boeken als teamuitje of groepsactiviteit? Boek deze dan direct via onze webshop. Aan de hand van jouw aanvraag maken we een offerte op maat voor jouw gezelschap. We maken deze activiteit ook op maat, zodat het nog beter aansluit bij het team en de aanleiding tot de activiteit. Mogen we hierover meedenken? Neem dan gerust contact met ons op en we maken er een onvergetelijke dag van!

Aanvullende activiteiten

We bieden ook mogelijkheden op activiteiten te combineren om de dag van meer diversiteit te voorzien. Er zijn ontzettend veel activiteiten in onze webshop te vinden die je kunt combineren. Van spannende tot strategische activiteiten waarin samenwerking voorop staat. Heb jij speciale doelen voor de dag? We helpen graag met het samenstellen van de activiteiten zodat het aansluit bij de doelen die jij voor het team voor ogen hebt.