Vlot bouwen

Een vlot bouwen is een ontzettend leuke en gezellige teamactiviteit, maar het heeft ook zijn serieuze en doelgerichte kant.

Samen ontdekken jullie hoe je het vlot het beste kunt bouwen en de grote vraag is natuurlijk of jullie theorie werkt. Blijft het vlot ook echt drijven zodra jullie te water gaan?

Teambuilding

Wil je de samenwerkingsskills van je team te bevorderen? Dan is een gezamenlijke activiteit zoals het bouwen van een vlot een goed uitgangspunt. De teams krijgen de opdracht om op hun manier een vlot te bouwen die ook echt het water op kan. Door de teamleden samen een strategie te laten maken en deze vervolgens uit te laten voeren, zijn ze bezig met het verbeteren van het werken in teamverband. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

Praktische informatie

Voor deze activiteit hebben we materiaal beschikbaar om vier vlotten te maken. Er kunnen vijf deelnemers aan één vlot werken. Is je team groter dan 20? Ook dan is dit een geschikte activiteit, maar raden we wel aan om het te combineren met andere activiteiten zodat de teams kunnen rouleren. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur en er is altijd één instructeur aanwezig.

Vlot bouwen boeken

Als je deze activiteiten wilt boeken, vragen we je deze te reserveren via de webshop. We nemen dan contact met je op om de praktische informatie te bespreken. De activiteit kan op een locatie naar keuze uitgevoerd worden. Het is echter wel belangrijk dat het in de buurt van water is. In overleg bepalen we of de locatie geschikt is voor deze activiteit. Wil je het vlot bouwen combineren met andere activiteiten? Ook dan adviseren we je graag over leuke opties waarmee je de dag zo veelzijdig mogelijk kunt maken.

Overige activiteiten

Wil je zelf alvast ontdekken welke activiteiten je nog meer bij ons kunt boeken? Bezoek dan alvast onze webshop. Wat dacht je van kajakken op het water of een hilarisch potje Bubbelvoetbal?! We hebben activiteiten die een uur duren of die een heel dagdeel vullen, afhankelijk van jouw wensen kun je de ideale dag samenstellen. Uiteraard helpen we je graag met het samenstellen van de activiteiten!