Watermanagement

Water management is een buitenactiviteit waarbij goed samenwerken het verschil maakt.

Het strand of het bos vormt het decor van deze activiteit. Maar veel gelegenheid om de omgeving te bekijken heb je niet, want er is werk aan de winkel! Leer je teamgenoten op een andere manier kennen en test je stressbestendigheid!

Over watermanagement

Watermanagement draait om het bouwen van een waterleiding van bamboe onderdelen. Het doel is om het water zo efficiënt mogelijk van punt A naar punt B te krijgen. Maar dat gaat niet zomaar. Je zult met elkaar een bamboe constructie moeten bouwen waar de waterleiding op kan rusten. Samenwerking en stressbestendigheid zijn een vereiste bij deze opdracht. Iedereen doet mee en heeft een belangrijke rol. Wie van jullie beschikt over technisch inzicht? Wie behoudt het overzicht? En wie steekt de handen uit de mouwen om te gaan bouwen?

Praktisch

Aan het begin van de activiteit legt de instructeur uit wat de bedoeling is en welke materialen jullie tot je beschikking hebben. Ben je met genoeg mensen om meerdere groepen te maken, dan ontstaat er vanzelf een spannende wedstrijd. Wie houdt het hoofd koel en weet als eerste een volle emmer te bereiken?

Hoe te boeken?

Deze teambuildingsactiviteit is te boeken vanaf minimaal 10 personen en kan op meerdere locaties plaatsvinden. Kies één van onze buitensport locaties in Bruinisse, Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Stellendam of Ouddorp. Wil je liever een andere locatie? Dit is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. De prijs van deze activiteit is vanaf € … per persoon. Klik hier om een offerte aan te vragen

Andere waterspellen

Deze activiteit leent zich erg goed voor een combinatie met andere spellen. Denk aan de XL Games, Beachgames of Klimtoren. Wil je het liever combineren met een andere wateractiviteit? Denk dan eens aan suppen, kajakken of raften. Wij beschikken over alles wat je nodig hebt voor een compleet teamuitje. Van enkele spellen tot een volledig dagprogramma inclusief horeca. Vertel ons je wensen en wij regelen het!